Behandlinger innen hudpleie og kosmetikk 

Bevar et friskt og ungdommelig utseende

Bestill time

Ansiktsbehandlinger

Plei huden din riktig, og bevar et sunt og friskt utseende. På bakgrunn av hudanalyse, velges en ansiktsbehandling som passer akkurat din hudtype. Basert på lang erfaring og utnyttelse av det potensiale vi har, kan vi gi en behandling som fyller opp dine energilagre og tar deg med på en liten ferie fra stress og mas.

Marine Silicium facial AntiAge

Kr 1320,- (90 min)

En oppstrammende og utglattende behandling som gir huden tilbake dens ungdommelige glød. Etterlater huden fastere, klarere og forynget allerede etter første behandling. Passer for hud med linjer og dårlig spenst.

Alder: 45 år +

Inkl. farge og forming av bryn, samt en deilig håndmassasje.

Marine Hyaluronic Facial AntiAge

Kr 1230,- (90 min)

Forungende behandling som glatter ut huden og behandler rynken fra roten. Behandlingen stimulerer huden i dypet og reduserer dybden på rynkene. Passer for en voksen hud med tydelige rynker.

Alder: 35 år +

Inkl. farge og forming av bryn, samt en deilig håndmassasje.

Luksus ansikt

Kr 1230,- (90 min)

Unn deg selv litt ekstra i din ansikts-behandling, i tillegg til alt du får i en klassisk ansikts-behandling vil du i denne behandlingen også få en deilig håndmassasje og få farget og formet brynene. Vi bruker og en spesialmaske tilpasset din hud.

Spesial ansiktbehandling

Kr 1230,- (90 min)

En ansikts-behandling for deg som vil senke skuldrene og nyte ekstra mye massasje. Behandlingen begynner med en grundig rens etterfulgt av halvtime ansikt, nakke og skuldermassasje. Du får videre en maske etter behov og massasje på hender. Behandlingen avsluttes med en ansiktskrem tilpasset ditt behov.

Klassisk ansiktbehandling

Kr 940,- (75 min)

Behandlingen innledes med en grundig rens. Deretter fjernes døde hudceller og urenheter med peeling, damp og lett utklemming. Før tilpasset maske, masseres nakke, skuldre og ansikt. Til slutt legges ansiktskremtilpasset hudens behov.

Dyprens

Kr 850,- (60 min)

En utrensende behandling med fokus på ekstra utklemming for deg som har mye talg, sorte prikker, tilstopping og akne.

Dyprens med glycolsyre for bedreeffekt og et dypere resultat

Kr 1250,-

Mini ansiktsbehandling

Kr 560,- (30 min)

Rens, peeling og maske.

Elixir - anti-age peel

Kr 1190,- (30min)

Anti-Age Peel er ideell for demed tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker. Lacticacid, glycolic acid og malic acidfremmer bedre fukt og hud-fornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre har de minste molekylene og er derfor den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring.

Elixir - anti-pigment peel

Kr 1190,- (30 min)

Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Kojic syre og arbutin viker blekende på pigment og lactic acid fremmer eksfoliering og gir en jevnere og glattere hudoverflate.

Elixir - mandelic peel

Kr 990,- (30 min)

Mandelsyrepeeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea.

Power Lift

Kr 1990,- (90min)

Ny og revolusjonerende spesialbehandling som kombinerer fruktsyrer, mikrodermabrasjon med mikroneeling og lifting. Virker oppbyggende på huden, minimaliserer store porer, arr, fet hud, solskadet hud, linjer og rynker. Passer alle hudtyper som trenger ny glød og energi.

Detox ansiktsbehandling

Kr 990,- (45min)

Detox ansiktsbehandling med fruktsyrer. En behandling som passer for alle hudtyper. Virker utrensende, beroligende, fuktighetsgivende, minimaliserer grove porer, fin for en hud som trenger ny vitalitet og energ.

Face palp anti age behandling

Kr 890,-

En helt ny behandling med vakum, hvor vi jobber med linjer og spenst i huden. Vakuumet virker plumpende og gir huden fylde, spenst og fasthet. Allerede etter 1 behandling får vi synlige resultater.

Peeling marine facial treatment

Kr 590/790,-

Finnes i 3 grader for mest mulig skreddersydd behandling til din hud. Få den perfekt gløden med fermenterte mikroalger som gir en naturlig melkesyre. Effektiv mot spenst, porer, linjer og rynker.

Mesoporasjon

Kr 1500,- per behandling
Kr 6900,- for 5 behandlinger

Enkelt fortalt skaper elektromagnetiske bølger (radiobølger) vibrasjon i vevet, slik at proteinkanalen som sitter i celleveggen åpner seg, og virkestoffet kan penetrere huden. På denne måten er det mulig å sluse inn aktive ingredienser som fornyer huden din. Behandlingen er både behagelig og effektiv og vil gi huden en ny vitalitet og glans.

Krystallsliping / Microdermabrasjon

Kr 690,- (45 min)
Kur på 6 behandlinger 3600,-

Som en enkel behandling for å friske opp huden , eller som en kur 1 gang i uken. Perfekt for acnearr, sliten og grov hud, store porer og for å redusere linjer og ujevnheter i huden. Gir og økt spenst til huden. Behandlingen inneholder en beroligende maske.

M - ceutic 60 minutter

60 min - Kr 990,-

Med de innovative patenterte ingrediensene Marine Mesolift og Neo skin, behandler den alle typer uregelmessigheter i huden. Aktive virkestoffer som penetrerer dypt, og får fram det beste i huden din.

30 min - Kr 550,-

Høy konsentrasjon av aktive ingredienser og raske, synlige resultater. Gir mindre porer, fjerner urenheter og pigmentflekker, forbedrer hudtone og struktur.

Dyprens rygg inkl rygg og nakkemassasje

Kr 1190,- (70 min)

Dyprens for rygg

Kr 890,- (1 t)

Perfekt behandling for de som har akne og urenheter på rygg. Vi begynner med en god rens, peeling og damp, og fortsetter med utklemming. Etter utklemming legger vi en rensende maske over ryggen. Behandlingen avsluttes med en fuktgivende krem.

Injeksjoner

 

Denne behandlingen utføres av lege. Sinterynker og andre uønskede rynker fjernes på 1-2-3! Du kan få bygget opp kinnbein, eller få litt fyldigere lepper dersom det er ønskelig. Behandlingen må taes jevnlig for å beholde resultatet. Benyttes også mot migrene og svetteproblemer.

Ta kontakt for priser!

Vipper og bryn

Her hos oss, vil du få en skreddersydd behandling til akkurat deg og ditt behov eller ønske.

Slapp av i rolige omgivelser og la roen senke seg. Vi er her for deg.

Farge og forming av vipper og bryn

Pakkepris kr 540,-

Farging og forming av bryn

Kr 390,-

Farging av vipper

Kr 260,-

Farging eller forming av bryn

Kr 210,-

LVL-vippeløft inkl farging av vipper

Kr 860,- (LVL = Lengde, volum, løft)

 

LVL vippeløft (lengde, volum, løft) For å få det meste ut av dine egne vipper i en skånsom behandling. LVL vippeløft er det revolusjonerende alternativet til vippeextentions. Behandlingen varer opp til 6 uker.

Øyemaske

Kr 390,- 20 min
Kr 190,- i ansiktsbehandling

Huden rundt øyene er ekstra sensitiv og utsatt for aldring og trenger ekstra pleie. Vi legger en øyemaske tilpasser dine behov. Masken vil kunne hjelpe mot mørke ringer, linjer og rynker samt poser under øyene.

Make-up

Kr 570,- 60 min

Få en komplett make-up med glominerals. I det omfangsrike utvalget til glo minerals finner vi fargene som passer til din hud. Glo
minerals er en prisvinnende mineral make-up spesielt med tanke på
hudpleiende egenskaper.

Partypakke

Kr 1490,- (105 min)

- Green Peel Express 30 min

- Shellac vanlig 45 min

- Make up 30 min

Green Peel®

Travle kvinner og menn «er solgt». De ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Flere og flere tar jevnlige turer innom en hudpleiesalong for å opprettholde spenst og elastisitet i huden.

Med Green peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green peel® er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid.

Green Peel Classic

Kr 2700,- (45 min) + 30 min etterbehandling

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. I Classic-behandlingen får du en etterbehandling i prisen.

 

Green Peel Energy

Kr 1500,- (60 min)

Passer ypperlig for de som trenger dypere peel, som rynker, pigmentflekker, akne og store porer. Kan bli lettere rød etter behandling, men ikke verre enn at du kan gå på fest dagen etterpå. Perfekt til alle aldersgrupper.

 

Green Peel Fresh up

Kr 1200,- (ca 45 min)

Den mildeste og beste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt "party peel", da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig som den setter i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud og bedrer opptaket av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

 

Green Peel express

Kr 990,- (20 min)
Hver 6. behandling gratis

En enkel lunsj-behandling og den perfekte partypeel før en skal ut. Huden får en glød en ikke kan sminke seg til, en glød som stråler gjennom sminken. Samtidig som huden får en skikkelig antirynke boost.

 

Green Peel eye contour treatment

Kr 700,-
Kr 500,- i en annen behandling

Motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannsamling ved å øke mikro-sirkulasjonen. Effektiv mot poser tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. Perfekt etter farge- og brynforming.

Utklemming ved Green Peel-behandling

Kr 150,-

Hender

Manikyr

Kr 570,- (45 min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Døde hudceller fjernes med en deilig Citrus Skrubb. Vi masserer inn en pleiende maske og avslutter med en håndkrem.

Manikyr med Shellac

Kr 760,- (75 min)

Minimanikyr med Shellac

Kr 570,- (ca 45 min)

Stell av negler og neglebånd. Valgfri farge og avsluttes med en deilig håndkrem.

Fjerning av Shellac

Kr 250,- (ca 30 min)
Kr 150,- (i behandlingen)

Støping av negler

Kr 900,-

For farge eller fransk

Kr 100,-

Dekor pr negl

Kr 15-20,-

1 negl

Kr 150,-

Etterbehandling negler

Kr 799,-

Fjerning av egne negler

Kr 350,-
Kr 420,- (andres kunder)

pr 30 min.

Geleforsterkning egne negler

Kr 799,-

 

 

Føtter

Spa pedikyr

Kr 850,- (ca 90min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Døde hudceller fjernes med en deilig

Marine Skrubb. Hard hud fjernes og files. Føttene masseres inn med en pleiende maske, og behandlingen avsluttes med varmende fotomslag og fotkrem.

Pedikyr

Kr 680,- (ca 60min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Hard hud fjernes og files.

Avsluttes med en deilig fotmassasje.

Pedikyr med Shellac

Vanlig lakk kr 880,-

Fransk lakk kr 940,-

Mini pedikyr med Shellac

Kr 590,-

Kr 690,- (fransk lakk)

Negler files og neglebånd stelles. Velg mellom farge eller fransk lakk. 

Ekstra fotmassasje i fotbehandling

Kr 250,- (15 min)

Herrebehandlinger

Altfor mange menn tror at de ikke trenger å ta vare på huden sin. Men i likhet med resten av kroppen trenger huden pleie for å holde seg frisk og spenstig. Vi hjelper deg å beskytte huden din og forebygge mot skader som kan gi hudsykdommer. Frisk hud ser yngre ut.

Basic ansiktsbehandling med rygg og nakkemassasje

Kr 1190,- (ca 75 min)

Senk skuldrene og få en ny energi i hverdagen. Stress påvirker huden og kroppen, vi tilfører huden næring og fjerner urenheter fra huden. Etter en avslappende ansiktspleie får du massasje på rygg og nakke. Vi bruker produkter tilpasset menn.

Elixir kjemisk ansiktspeeling for menn

Fra kr 990,- til 1190,- avhengig av styrke og type

Fjerner døde hudceller, jevner ut pigmenteringer, behandler acne og andre hudproblemer, gir glød og frisk hud. Vi finner den rette peelingen for deg.

Kroppsmassasje

Kr 890,- (ca 50 min)

Rygg- og nakkemassasje

Kr 510,- (ca 25 min)

Oppfølging massasjer ca 1 gang i uken kr 420,-

Fotpleie

Kr 680,- (ca 60 min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Hard hus fjernes og files. Avsluttes med en deilig fotmassasje.

Hårfjerning med voks

Rygg herrer
Fra kr 500,- til 600,-

Brystkasse herrer
Kr 500,-

Hårfjerning

Lei av røde prikker og kløe etter barbering? Vi bruker den skånsomme og stripsløse voksen fra Perron Rigot!

Voksing gir gode resultater og huden føles glatt lengre enn ved barbering. Håret blir fjernet ved roten, og det tar lengre tid for håret å vokse ut igjen. Etter flere voksbehandlinger blir også håret tynnere og mindre skjenerede, og i visse tilfeller blir hårsekken ødelagt. Vi har spesialisert oss på brasiliansk intimvoks og bruker kun høykvalitets stripsløs voks fra Perron Rigot. Behandlingen er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst på. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Man anbefaler å gjenta behandlingen etter ca 4 – 6 uker. For at behandlingen kan utføres må hårene ha en minimum lengde på 0, 5 cm – 2 cm.

Du velger selv hvor mye du vil vokse.

Ansikt

Ansikt

Kr 450,-

Hake og overleppe

Kr 320,-

Hals eller kinn

Kr 250,-

Hake eller overleppe

Kr 210,-

Kropp

Pakkepris 1: Lår, legger og brasiliansk

Kr 1190,-

Pakkepris 2: Lår, legger og bikini

Kr 850,-

Brasiliansk

Kr 690,- Første gang

Kr 590,- Innen 4-6 uker

Brasiliansk

Hver 10 behandling er gratis. Må benyttes innen 1 år. 

Rygg herrer

Fra kr 500 til 600,-

Brystkasse herrer

Kr 500,-

Bikinikant

Kr 390,-

Legger eller lår

Kr 360,-

Armer

Kr 350,-

Armhuler

Kr 350,-

Kestos muskelstimulator

Kr 470,- (ca 45 min)

Kr 3900,- for 10 behandlinger

Kr 5990,- for 20 behandlinger

Kestos er en kombinasjon av infrarød varmebehandling og elektroniske muskelstimulering.

Du vil få økt forbrenning i kroppen, men også få fart på blod - og lymfesirkulasjonen. Dette vil igjen føre til at utskillingen av avfallsstofer og opptak av næringsstoffer og oksygen i cellene vil bli bedre. Muskelstimulatoren fra Kestos vil passe perfekt for deg som vil:

  • Stramme opp
  • Jobbe med cellulitter
  • Øke din forbrenning

Mesoporasjon kropp

Kr 1190,- pr. behandling

Kr 5100,- for 5 behandlinger

Enkelt fortalt skaper elektro-magnetiske bølger (radio-bølger) vibrasjon i vevet, slik atproteinkanalen som sitter icelle-veggen åpner seg, ogvirkestoffet kan penetrerehuden. På denne måten ermulig å sluse inn aktiveingredienser som fornyer hudendin. Behandlingen er bådebehagelig og effekti

Body wrap

Kr 690,- (45 min)
Kr 3700,- for 6 behandlinger

Kun 5 min virketid med full effekt. Øker oksygenopptaket og avfallsutskillelsen; samt fremmer cellefornyelse. Brukes derfor mot cellulitter, strammer opp og bedrer hudstrukturen. Basert på en alge og plante, samt activeoxygen for bedre  absorbering.

St.Tropez selvbruning i kabinett

Kr 449,- Hel kropp
Kr 330,- Halv kropp
Hver 6. behandling gratis

St.Tropez med kroppspeeling

Kr 850,-

Anbefales for det perfekte resultat

Ørelys

Kr 450,- (ca 30 min)

Bruken av Ørelys eller Otopatier en terapi med lange tradisjoner. Både Europeere, Indianere og Kinesere har kjent til teknikken i flere år. Ørelysene virker lindrende og avslappende ved bl.a. ørebetennelser, bihulebetennelse, øresus, hodepine, og forkjølelse. Ørelysbehandlingen fjerner også ørevoks på en behagelig og helt smertefri måte.

Lymfedrenasje

Kr 350,- (ca 60 min)

Kr 2900,- for 10 behandlinger

Lymfedrenasje setter i gang lymfesirkulasjonen og vil på denne måten hjelpe deg å bli kvitt avfallstoffer og uønsket vann i kroppen.

Spabehandlinger

SPA er en forkortelse for Salus Per Aqua som betyr helse gjennom vann. Vi tilbyr varierte behandlinger der du kan nyte en følelse av renhet gjennom rensende alger eller dødehavsgjørme. Eller kanskje ønsker du å slappe av i et fuktighetsgivende melkebad, slik Cleopatra gjorde ... eller kanskje med nydelige roseblad. Her hos oss, vil du få en skreddersydd behandling til akkurat deg og ditt behov / ønske. Slapp av i rolige omgivelser og la roen senke seg.

Vi er her for deg.

Spa de lux

Kr 4090,- ca 4 timer

Unn deg selv 4 timer med velvære. Spa De Lux begynner med et avslappende bad. Etter bad får du kroppsskrubb og kroppsinnpakning, hvor du kan velge mellom en fuktgivende eller rensende effekt. Videre masserer vi rygg og nakke og bruker varme lavasteiner i massasjen. 

Etter massasje kan en ligge og slappe helt av og nyte et deilig ansiktsspa i tillegg til ansikt- og hodebunnmassasje.

Vi serverer deg lunsj; noe godt å spise og drikke. Når lunsjen er over får du fotspa som innebærer peeling, massasje og maske. Du vil føle deg totalt avslappet og som et nytt menneske etterpå.

Relaxing spa

Kr 2200,- 130 min

En vidunderlig spaopplevelse for deg som ønsker en deilig velværedag. Behandlingen begynner med laguneblått
bad som mykgjør huden. Deretter følger aquaskrubb for å rense huden. Du kan velge mellom en rensende algeinnpakning eller en fuktighetsgivende innpakning.
Når innpakningen virker får du vår ansiktspa som består av rens, peeling og massasje med krem etter behov. Hele behandlingen avsluttes med en avslappende kroppsmassasje.

Aromacèane de lux

Kr 1900,- (ca 120 min)

 

Behandling innledes med et deilig og mykgjørende bad. Etterfulgt av Varmt omslag med Dødehavseire som virker utrensende, remineraliserende og fuktighetsgivende. Bruk av havsalt tilfører mange mineraler og gir en fantastisk de-luxe-peeling. Utrolig behagelig og velgjørende behandling som etterlater huden ekstremt myk og smidig.Behandlingen avslutttes med en avslappende og herlig aromamassasje på kroppen.

Snart mamma

Kr 1700,- (ca 110 min)

Snart mamma er et avslappende spa som vi har satt sammen til å passe for den kommende mor. Behandlingen begynner med et beroligende bad, hvor en kan lene seg tilbake, lukke øynene og bare være. Vi fortsetter med ansiktsspa hvor vi renser og peeler huden og du får en nærende maske. Etterfulgt av en fotpleie som inneholder klipp og stell av negler, neglebånd og fjerning av hard hud under beina. Avsluttes med en deilig fotmassasje.

Aromacèane

Kr 1490,- (ca 80 min)

 

Varmt omslag med Døde havsleire tilsatt aromatiske
oljer. Avsluttes med en herlig aromamassasje.

Marine Prelude

Kr 990,- (ca 60 min)

Varmt omslag med Dødehavsleire som virker utrensende, remineraliserende og fuktighetsgivende. Bruk av havsalt tilfører mange mineraler og gir en fantastisk peeling. Utrolig behagelig og velgjørende behandling som etterlater huden ekstremt myk og smidig.

Kroppspeeling

Kr 510,- (30 min)

Bad

Kr 490,- (ca 30 min)

Synk ned i et varmt bad, la boblene virke lindrende på ømme og stive muskler. Velg mellom et avslappende og beroligende melkebad som virker mykgjørende på huden, eller et remineraliserende og friskt bad som gir energi til kropp og sjel.

For to personer

Spa for han og henne I

Kr 3400,- for 2 personer (ca 2 timer)

Avslappende og beroligende bad. Kroppsskrubb og kroppsinnpakning. Ansikt- og hodebunnsmassasje. Avsluttes med en avslappende aromamassasje på hel kropp.

Spa for han og henne II

Kr 1700,- for 2 personer (ca 50 min)

Avslappende og beroligende bad.

Avsluttes med en avslappende rygg- og nakkemassasje.

Massasje

Terapeuten masserer med behagelige men faste grep, og bruker en oljeblanding tilsatt planteekstrakter som har beroligende eller oppkvikkende effekt. Vårt utvalg av massasjer kan tas enkeltvis, eller som en del av annen behandling.

Kroppsmassasje

Kr 1220,- (ca 75 min)

Kr 890,- (ca 50 min)

Aromamassasje

Kr 890,- (ca 50 min)

Ansikts- og hodebunnsmassasje

Kr 510,- (ca 25 min)

Rygg- og nakkemassasje

Kr 510,- (ca 25 min)

Oppfølging massasjer
ca 1 gang i uken kr 420,-

Fot- og leggmassasje

Kr 510,- (ca 25 min)

Antistressmassasje

Kr 790,- (ca 50 min)

- Halvtime rygg- / nakkemassasje

- Leirmaske på rygg.

Ansikt- og hodebunnsmassasje + rygg- og nakkemassasje

Kr 890,- (ca 50 min)

Mer and seens hot stone

Kr 1240,- (ca 75 min)

Avslappende og beroligende behandling med varme lavasteiner. Behandlingen får i gang sirkulasjonen og løses opp stive og ømme muskler. Behandlingen innledes med algepeeling, og avsluttes med en fantastisk massasje.

Duo massasje

Kr 1660,- (ca 50 min)

Ta med din kjære, din mor eller en venninne å få en deilig og avslappende
kroppsmassasje sammen.