Behandlinger innen hudpleie og kosmetikk 

Bevar et friskt og ungdommelig utseende

Bestill time

Ansiktsbehandlinger

Plei huden din riktig, og bevar et sunt og friskt utseende. På bakgrunn av hudanalyse, velges en ansiktsbehandling som passer akkurat din hudtype. Basert på lang erfaring og utnyttelse av det potensiale vi har, kan vi gi en behandling som fyller opp dine energilagre og tar deg med på en liten ferie fra stress og mas.

Silicium Facial AntiAge

Kr 1490,- (90 min)

En oppstrammende og utglattende behandling som gir huden tilbake dens ungdommelige glød. Etterlater huden fastere, klarere og forynget allerede etter første behandling. Passer for hud med linjer og dårlig spenst.

Passer alle men er ypperlig for: 45 år +

Inkl. farge og forming av bryn, samt en deilig håndmassasje.

Hyalu-ProCollagen

Kr 1390,- (90 min)

Forungende behandling som glatter ut huden og behandler rynken fra roten. Behandlingen stimulerer huden i dypet og reduserer dybden på rynkene. Passer for en voksen hud med tydelige rynker.

Passer alle men er ypperlig for: 35 år +

Inkl. farge og forming av bryn, samt en deilig håndmassasje.

Delux ansikt

Kr 1290,- (90 min)

Unn deg selv litt ekstra i din ansikts-behandling, i tillegg til alt du får i en klassisk ansikts-behandling vil du i denne behandlingen også få en deilig håndmassasje og få farget og formet brynene. Vi bruker og en spesialmaske tilpasset din hud.

Spirulina Boost Facial

Kr 1290,- (90 min)

En energi og glødgivende ansiktsbehandling som jobber med å beskytte og balansere huden. Velg mellom forlenget massasje eller farge og form på brynene i behandling.

Spesial ansiktbehandling

Kr 1290,- (90 min)

En ansikts-behandling for deg som vil senke skuldrene og nyte ekstra mye massasje. Behandlingen begynner med en grundig rens etterfulgt av halvtime ansikt, nakke og skuldermassasje. Du får videre en maske etter behov og massasje på hender. Behandlingen avsluttes med en ansiktskrem tilpasset ditt behov.

Basic ansiktbehandling

Kr 990,- (75 min)

Behandlingen innledes med en grundig rens. Deretter fjernes døde hudceller og urenheter med peeling, damp og lett utklemming. Før tilpasset maske, masseres nakke, skuldre og ansikt. Til slutt legges ansiktskremtilpasset hudens behov.

Dyprens

Kr 890,- (45 min)

En utrensende behandling med fokus på ekstra utklemming for deg som har mye talg, sorte prikker, tilstopping og akne. Perfekt for ungdomshud som trenger ekstra mye utklemming.

Mini ansiktsbehandling

Kr 690,- (30 min)

Rens, peeling og maske.

Elixir - anti-age peel

Kr 1290,- (30min)

Anti-Age Peel er ideell for demed tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker. Lacticacid, glycolic acid og malic acidfremmer bedre fukt og hud-fornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre har de minste molekylene og er derfor den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring.

Elixir - anti-pigment peel

Kr 1290,- (30 min)

Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Kojic syre og arbutin viker blekende på pigment og lactic acid fremmer eksfoliering og gir en jevnere og glattere hudoverflate.

Elixir - mandel peel

Kr 1190,- (30 min)

Mandelsyrepeeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea.

Power Lift

Kr 1790,- (60min)

Ny og revolusjonerende spesialbehandling som kombinerer fruktsyrer, mikrodermabrasjon med mikroneeling og lifting. Virker oppbyggende på huden, minimaliserer store porer, arr, fet hud, solskadet hud, linjer og rynker. Passer alle hudtyper som trenger ny glød og energi.

Detox ansiktsbehandling

Kr 1100,- (45min)

Detox ansiktsbehandling med fruktsyrer. En behandling som passer for alle hudtyper. Virker utrensende, beroligende, fuktighetsgivende, minimaliserer grove porer, fin for en hud som trenger ny vitalitet og energ.

Face palp anti age behandling

Kr 990,-

En helt ny behandling med vakum, hvor vi jobber med linjer og spenst i huden. Vakuumet virker plumpende og gir huden fylde, spenst og fasthet. Allerede etter 1 behandling får vi synlige resultater.

Krystallsliping / Microdermabrasjon

Kr 750,- (45 min)
Kur på 6 behandlinger 3700,-

Som en enkel behandling for å friske opp huden , eller som en kur 1 gang i uken. Perfekt for acnearr, sliten og grov hud, store porer og for å redusere linjer og ujevnheter i huden. Gir og økt spenst til huden. Behandlingen inneholder en beroligende maske.

Dyprens rygg inkl rygg og nakkemassasje

Kr 1290,- (70 min)

Dyprens for rygg

Kr 990,- (1 t)

Perfekt behandling for de som har akne og urenheter på rygg. Vi begynner med en god rens, peeling og damp, og fortsetter med utklemming. Etter utklemming legger vi en rensende maske over ryggen. Behandlingen avsluttes med en fuktgivende krem.

Vipper og bryn

Her hos oss, vil du få en skreddersydd behandling til akkurat deg og ditt behov eller ønske.

Slapp av i rolige omgivelser og la roen senke seg. Vi er her for deg.

Farge og forming av vipper og bryn

Pakkepris kr 690,-

Oppfølging innen 5 uker kr 600,-

Farging og forming av bryn

Kr 490,-

Oppfølging innen 5 uker kr 450,-

Farging av vipper

Kr 320,-

Farging eller forming av bryn

Kr 290,-

Vippeløft inkl farging av vipper

Kr 990,- (LVL = Lengde, volum, løft)

Oppfølging innen 5 uker kr 890,-

 

Vippeløft (lengde, volum, løft) For å få det meste ut av dine egne vipper i en skånsom behandling. Vippeløft er det revolusjonerende alternativet til vippeextentions. Behandlingen varer opp til 6 uker.

Brynslaminering

 Kr 890,-

Oppfølging innen 5 uker kr 690,-

 

Vippeløft og Brynslaminering

 Kr 1700,-

Oppfølging innen 5 uker kr 1500,-

  

    Øyemaske

    Kr 410,- 20 min
    Kr 190,- i ansiktsbehandling

Huden rundt øyene er ekstra sensitiv og utsatt for aldring og trenger ekstra pleie. Vi legger en øyemaske tilpasser dine behov. Masken vil kunne hjelpe mot mørke ringer, linjer og rynker samt poser under øyene.

 

Green Peel®

Travle kvinner og menn «er solgt». De ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Flere og flere tar jevnlige turer innom en hudpleiesalong for å opprettholde spenst og elastisitet i huden.

Med Green peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green peel® er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid.

Green Peel Classic

Kr 2900,- (45 min) + 30 min etterbehandling

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse. I Classic-behandlingen får du en etterbehandling i prisen.

 

Green Peel Energy

Kr 1700,- (60 min)

Passer ypperlig for de som trenger dypere peel, som rynker, pigmentflekker, akne og store porer. Kan bli lettere rød etter behandling, men ikke verre enn at du kan gå på fest dagen etterpå. Perfekt til alle aldersgrupper.

 

Green Peel Fresh up

Kr 1500,- (ca 45 min)

Den mildeste og beste metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt "party peel", da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig som den setter i gang prosesser som bremser aldring, styrker sensitiv hud og bedrer opptaket av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

 

Green Peel express

Kr 1100,- (20 min)
Hver 6. behandling gratis

En enkel lunsj-behandling og den perfekte partypeel før en skal ut. Huden får en glød en ikke kan sminke seg til, en glød som stråler gjennom sminken. Samtidig som huden får en skikkelig antirynke boost.

 

Green Peel eye contour treatment

Kr 890,-
Kr 690,- i en annen behandling

Motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannsamling ved å øke mikro-sirkulasjonen. Effektiv mot poser tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. Perfekt etter farge- og brynforming.

Utklemming ved Green Peel-behandling

Kr 170,-

Hender

Spa Manikyr

Kr 690,- (45 min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Døde hudceller fjernes med en deilig Skrubb. Vi masserer inn en pleiende maske og avslutter med en behagelig håndkrem.

Spa Manikyr med Shellac

Kr 890,- (ca 75 min)

Fransk lakk

Kr 990,-

Shellac

Kr 690,- (ca 45 min)

Stell av negler og neglebånd. Valgfri farge og avsluttes med en deilig håndkrem.

Fransk lakk

Kr 790,-

Fjerning av Shellac

Kr 350,- (ca 30 min)
Kr 150,- (i behandlingen)

Støping av negler

Kr 1100,-

Inkl. farge eller fransk

Dekor pr negl

Kr 15-20,-

1 negl

Kr 200,-

Gelenegler etterfyll

Kr 990,-

 

 

Geleforsterkning egne negler

Kr 990,-

Fjerning av egne negler

Kr 350,-
Kr 450,- (andres kunder)

pr 30 min.

IBX neglebehandling 

Kr 450,-

Oppfølging innen 1 uke kr 350,-

 

IBX og shellac

Kr 890,-

Føtter

Spa pedikyr

Kr 990,- (ca 90min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Døde hudceller fjernes med en deilig Marine Skrubb. Hard hud fjernes og files. Føttene masseres inn med en pleiende maske, og behandlingen avsluttes med varmende fotomslag og fotkrem.

Pedikyr

Kr 790,- (ca 60min)                                                             Kr. 690,- ( pensjonist )

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Hard hud fjernes og files.  Avsluttes med en deilig fotmassasje.

Pedikyr med Shellac

Vanlig lakk kr 990,-

Fransk lakk kr 1020,-

Mini pedikyr med Shellac

Kr 690,-

Kr 720,- (fransk lakk)

Negler files og neglebånd stelles. Velg mellom farge eller fransk lakk. 

Ekstra fotmassasje i fotbehandling

Kr 260,- (15 min)

Herrebehandlinger

Altfor mange menn tror at de ikke trenger å ta vare på huden sin. Men i likhet med resten av kroppen trenger huden pleie for å holde seg frisk og spenstig. Vi hjelper deg å beskytte huden din og forebygge mot skader som kan gi hudsykdommer. Frisk hud ser yngre ut.

Basic ansiktsbehandling med rygg og nakkemassasje

Kr 1390,- (ca 75 min)

Senk skuldrene og få en ny energi i hverdagen. Stress påvirker huden og kroppen, vi tilfører huden næring og fjerner urenheter fra huden. Etter en avslappende ansiktspleie får du massasje på rygg og nakke. Vi bruker produkter tilpasset menn.

Elixir kjemisk ansiktspeeling for menn

Fra kr 990,- til 1190,- avhengig av styrke og type

Fjerner døde hudceller, jevner ut pigmenteringer, behandler acne og andre hudproblemer, gir glød og frisk hud. Vi finner den rette peelingen for deg.

Kroppsmassasje

Kr 990,- (ca 50 min)

Rygg- og nakkemassasje

Kr 590,- (ca 25 min)

Oppfølging massasjer ca 1 gang i uken kr 499,-

Fotpleie

Kr 790,- (ca 60 min)

Tørr hud renses bort, negler files og neglebånd stelles. Hard hus fjernes og files. Avsluttes med en deilig fotmassasje.

Hårfjerning med voks

Rygg herrer
Fra kr 600,-

Brystkasse herrer
Kr 500,-

Hårfjerning

Lei av røde prikker og kløe etter barbering? Vi bruker den skånsomme og stripsløse voksen fra Perron Rigot!

Voksing gir gode resultater og huden føles glatt lengre enn ved barbering. Håret blir fjernet ved roten, og det tar lengre tid for håret å vokse ut igjen. Etter flere voksbehandlinger blir også håret tynnere og mindre skjenerede, og i visse tilfeller blir hårsekken ødelagt. Vi har spesialisert oss på brasiliansk intimvoks og bruker kun høykvalitets stripsløs voks fra Perron Rigot. Behandlingen er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst på. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Man anbefaler å gjenta behandlingen etter ca 4 – 6 uker. For at behandlingen kan utføres må hårene ha en minimum lengde på 0, 5 cm – 2 cm.

Du velger selv hvor mye du vil vokse.

Ansikt

Ansikt

Kr 490,-

Hake og overleppe

Kr 390,-

Hals eller kinn

Kr 250,-

Hake eller overleppe

Kr 250,-

Kropp

Pakkepris 1: Lår, legger og brasiliansk

Kr 1290,-

Pakkepris 2: Lår, legger og bikini

Kr 890,-

Brasiliansk

Brasiliansk pakke: Kjøp 9 få 12! - kr 5999,-

Kr 690,- Første gang

Kr 590,- Innen 4-6 uker

Brasiliansk

Hver 10 behandling er gratis. Må benyttes innen 1 år. 

Rygg herrer

Kr 600,-

Brystkasse herrer

Kr 500,-

Bikinikant

Kr 390,-

Legger eller lår

Kr 390,-

Armer

Kr 450,-

Armhuler

Kr 390,-

Kestos muskelstimulator

Kr 470,- (ca 45 min)

Kr 3900,- for 10 behandlinger

Kr 5990,- for 20 behandlinger

Kestos er en kombinasjon av infrarød varmebehandling og elektroniske muskelstimulering.

Du vil få økt forbrenning i kroppen, men også få fart på blod - og lymfesirkulasjonen. Dette vil igjen føre til at utskillingen av avfallsstofer og opptak av næringsstoffer og oksygen i cellene vil bli bedre. Muskelstimulatoren fra Kestos vil passe perfekt for deg som vil:

  • Stramme opp
  • Jobbe med cellulitter
  • Øke din forbrenning

Lymfedrenasje

Kr 390,- (ca 60 min)

Kr 2900,- for 10 behandlinger

Lymfedrenasje setter i gang lymfesirkulasjonen og vil på denne måten hjelpe deg å bli kvitt avfallstoffer og uønsket vann i kroppen.

Body wrap

Kr 690,- (45 min)
Kr 3700,- for 6 behandlinger

Kun 5 min virketid med full effekt. Øker oksygenopptaket og avfallsutskillelsen; samt fremmer cellefornyelse. Brukes derfor mot cellulitter, strammer opp og bedrer hudstrukturen. Basert på en alge og plante, samt activeoxygen for bedre  absorbering.

Ørelys

Kr 460,- (ca 30 min)

Bruken av Ørelys eller Otopatier en terapi med lange tradisjoner. Både Europeere, Indianere og Kinesere har kjent til teknikken i flere år. Ørelysene virker lindrende og avslappende ved bl.a. ørebetennelser, bihulebetennelse, øresus, hodepine, og forkjølelse. Ørelysbehandlingen fjerner også ørevoks på en behagelig og helt smertefri måte.

Spabehandlinger

SPA er en forkortelse for Salus Per Aqua som betyr helse gjennom vann. Vi tilbyr varierte behandlinger der du kan nyte en følelse av renhet gjennom rensende alger eller dødehavsgjørme. Eller kanskje ønsker du å slappe av i et fuktighetsgivende melkebad, slik Cleopatra gjorde ... eller kanskje med nydelige roseblad. Her hos oss, vil du få en skreddersydd behandling til akkurat deg og ditt behov / ønske. Slapp av i rolige omgivelser og la roen senke seg.

Vi er her for deg.

Spa de lux

Kr 4500,- ca 4 timer

Unn deg selv 4 timer med velvære. Spa De Lux begynner med et avslappende bad. Etter bad får du kroppsskrubb og kroppsinnpakning, hvor du kan velge mellom en fuktgivende eller rensende effekt. Videre masserer vi rygg og nakke og bruker varme lavasteiner i massasjen. 

Etter massasje kan en ligge og slappe helt av og nyte et deilig ansiktsspa i tillegg til ansikt- og hodebunnmassasje.

Vi serverer deg lunsj; noe godt å spise og drikke. Når lunsjen er over får du fotspa som innebærer peeling, massasje og maske. Du vil føle deg totalt avslappet og som et nytt menneske etterpå.

Aromacèane de lux

Kr 2390,- (ca 130 min)

 

Behandling innledes med et deilig og mykgjørende bad. Etterfulgt av Varmt omslag med Dødehavseire som virker utrensende, remineraliserende og fuktighetsgivende. Bruk av havsalt tilfører mange mineraler og gir en fantastisk de-luxe-peeling. Utrolig behagelig og velgjørende behandling som etterlater huden ekstremt myk og smidig.Behandlingen avslutttes med en avslappende og herlig aromamassasje på kroppen.

Mer des Indes Spa Rituale

Kr 2100,- (ca 120 min)

 

Ayurveda inspirert rituale for både kropp og sjel.

Melkebad, skrubb, aromamassasje på hele kroppen til slutt. 

Merveille Artique Spa Rituale

Kr 2100,- (ca 120 min)

 

En opplevelse med varme og kulde med varmt algebad, skrubb og massasje på hele kroppen med kjølende massasjeballer.

Mom to Be

Kr 1650,- (ca 90 min)

Beroligende ansiktsspa med massasje på nakke og skuldre, ansikt og hodebunn. Avsluttes med fotmassasje.

Kroppspeeling med fuktighetskrem

Kr 700,- (30 min)

For to personer

You and Me Time

Kr 3700,- for 2 personer (ca 120 min)

Avslappende og beroligende bad. Sheet maske under bad, kroppsinnpakning med ansikt- og hodebunnsmassasje. Avsluttes med en avslappende aromamassasje på rygg.

Time to Relax

Kr 3400,- for 2 personer (ca 110 min)

Avslappende og beroligende bad med sheet maske på ansikt. Kroppsskrubb og full kroppsmassasje. 

Massasje

Terapeuten masserer med behagelige men faste grep, og bruker en oljeblanding tilsatt planteekstrakter som har beroligende eller oppkvikkende effekt. Vårt utvalg av massasjer kan tas enkeltvis, eller som en del av annen behandling.

Kroppsmassasje

Kr 1390,- (ca 75 min)

Kr 990,- (ca 50 min)

Aromamassasje

Kr 990,- (ca 50 min)

Ansikts- og hodebunnsmassasje

Kr 590,- (ca 25 min)

Rygg- og nakkemassasje

Kr 590,- (ca 25 min)

Oppfølging massasjer
ca 1 gang i uken kr 499,-

Fot- og leggmassasje

Kr 590,- (ca 25 min)

Antistressmassasje

Kr 990,- (ca 50 min)

- Halvtime rygg- / nakkemassasje

- Leirmaske på rygg.

Ansikt- og hodebunnsmassasje + rygg- og nakkemassasje

Kr 990,- (ca 50 min)

Hot stone Massasje

Kr 1390,- (ca 75 min)

Avslappende og beroligende behandling med varme lavasteiner. Behandlingen får i gang sirkulasjonen og løses opp stive og ømme muskler.

Duo massasje

Kr 1800,- (ca 50 min)

Kr 2250,- (ca 75 min)

Ta med din kjære, din mor eller en venninne å få en deilig og avslappende
kroppsmassasje sammen.